«
Giorgio Graesan & Friends naste din ideea de a crea o comunitate bazata pe respect reciproc si indreptata spre crearea unei Lumi mai bune prin cercetare Estetica.
Morbido Tocco Italiano este plăcut la atingere, opac și hiperlavabil în 211 culori.
Este un finisaj materic pe baza de calciu, pulberi de marmura de diferite dimensiuni si minerale naturale. Usor de aplicat, are o excelenta putere de umplere si este un anti-mucegai natural si un produs anti-bactericid. Se aplica intr-un singur strat.
O finisare a "Segui Il Tuo Istinto" care imită un zid de marmură.
Utilizarea tehnicii Marmorino era deja cunoscută în epoca romană și a fost reînnoită în timpul Renașterii. Aceasta este versiunea noastră actualizată pentru 2020.
Spatula Stuhhi este un finisaj absolut natural, lucios si neted, compus din var si praf de marmura. Se aplica in trei etape.
Un perete neted și moale la atingere, cu umbre naturale, disponibil în 169 de culori. Se aplică într-un singur strat, se compactează cu gletiera noastră de inox și, când este aproape uscat, se lustruieste cu mănusa Giorgio Graesan.
Un perete sofisticat , neted și neuniform pentru gusturi extrem de rafinate. O piatră care apare netezită de timp și care transmite ideea de satinat natural și placut la atingere. Acest finisaj decorativ este disponibil în 169 de culori.
Gioia este un produs perlat disponibil in 169 de nuante. Gratie fulgilor argintii sidefati, produsul aplicat reactioneaza la lumina, capatand reflexii multiple.
Oro este un produs sidefat disponibil in 107 nuante. Gratie fulgilor de aur sidefati, produsul reactioneaza la lumina incalzind peretii cu reflexii aurii irizate.
White Paint este un produs cu efect sidefat disponibil in 169 de nuante. Compus din fulgi asemanatori perlei, albi-argintii, ilumineaza peretii cu reflexii de lumina.
Via Lattea reflecta lumina camerei intr-un cer instelat si este disponibila in 169 de nuante. Este o vopsea acrilica compusa din microsfere albe, rasina si fragmente metalice in forma piramidala.
Minimal este stilul de viata care va permite sa scapati de ceea ce este neesential. Disponibil in 169 de nuante, este o vopsea pe baza de apa pentru interior, cu pretioase particule sidefate si cuarturi alese.
Este o vopsea decorativa pe baza de apa, care permite obtinerea unui efect de perete natural invechit de timp.
Este un stucco de design creat pentru a da un aspect simplu si curat, dar bogat in estetica si rafinament. Se aplica in doua etape.